Bitcoin Cash -ennuste: BCH nousee 340 dollariin, analyytikko

Zilin Bitcoin Billionaire ennuste viittaa siihen, että kryptovaluutta nousee pian kohti $ 341 -merkkiä sen jälkeen, kun se on ylittänyt laskevan kolmion kuvion. BCH-hintalinja havaitsi rosoisia liikkeitä päivän aikana.

Salausvaluutta kävi kauppaa $ 264: n ja $ 276: n välillä 23. lokakuuta. Hinta lähestyi päivän huippua, 276,21 dollaria, ja laski päivän alimpaan tasoon 264,17 dollaria 24 tunnin kaupan aikana.

Bitcoin Cash -ennuste: minne BCH on menossa?

Bitcoin Cash on muodostanut valtavan kolmion kuvion viikkokaaviossa. Trading View -analyytikko Hossein Mansouri uskoo, että kryptovaluutta on lähellä nousevaa nousua, ja se voi johtaa kryptovaluutan suurempiin korkeuksiin.

Suhteellinen voimakkuusindeksi (RSI) kirjattiin lähelle 55.00. Tekninen indikaattori näyttää suuntaavan ylöspäin, ja kryptovaluutan kauppavolyymi ja hintavaihtelu ovat vähentyneet huomattavasti. Tämä tarkoittaa yleensä tulevaa purkautumista. Taukoa laskevasta trendiviivasta seuraa rikkoutuneen trendin uudelleentestaus analyytikon ajatuksen mukaan.

Jos tarkastelemme yllä olevaa kaaviota, hintaa on tukenut jatkuva nouseva trendiviiva vuoden 2018 lopusta lähtien. Tämä iso kuvio alkoi muodostua vuoden 2017 loppuun mennessä, kun kryptovaluutta aloitti pitkäaikaisen laskeutumisensa.

Trading View -analyytikko Zil piirsi toisen laskevan kolmion BCHUSD-kaupankäyntiparin päivittäiseen aikatauluun. Hinta näyttää testaavan putoamisen vastusta lähellä $ 270 -merkkiä.

Analyytikon mukaan salaus irtoaa pian kolmiosta ja siirtyy kohti 341,48 dollarin myyntiä saadakseen voittomerkin. Stop-loss -tilauksen arvo oli 241,55 dollaria. Tämä tarkoittaa, että jos hinta testaa silloinkin rikkoutuneen trendiviivan ja putoaa kohti stop-lossia, tämä järjestys mitätöidään ja kauppiaiden ehdotetaan myyvän omaisuuserää siinä vaiheessa.

Bitcoin Cash rikkoo laskevan trendiviivan yläpuolella

Trading View -analyytikko Yoma hahmotteli BCHUSD: lle pitkän laskevan trendiviivan viikkokaavioon. Hinta näyttää testaavan putoamisen vastustusta nyt.

Laskeva trendi alkoi jo tammikuussa 2020. Jos BCH saa tarpeeksi vauhtia murtuakseen laskevan trendiviivan yläpuolelle, hinnan odotetaan nousevan kohti 375 dollarin markkaa ja sitten 452 dollarin voittoa.